Over ons

In 2010 zijn we door een grotere vraag naar budgetvriendelijke keukens gestart met J&S. Wij maken keukens op maat, maar werken ook met keukenblokken. Deze aantrekkelijk geprijsde keukenblokken zijn beslist van een prima kwaliteit en de diverse originele ontwerpen maken dat er voor ieder een passende keuken naar persoonlijke smaak te vinden is.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten een praktische en klantgerichte ondersteuning bieden bij het vinden van een keuken. Daarbij hanteren we steeds drie kernwoorden: Kwaliteit, Vakwerk en Service.

DSC00831 Bewerkt

 

 


Service & garantie

Productie en montage van onze producten gebeurt vakkundig en de plaatsing wordt met de grootste zorg uitgevoerd door een eigen plaatsingsdienst, waardoor wij garant kunnen staan voor de kwaliteit. Zowel tijdens als na plaatsing mag u op onze service rekenen.

Bij een onverhoopt probleem na plaatsing staan onze medewerkers klaar om het euvel zo snel mogelijk te verhelpen. Voor de geïnstalleerde toestellen gelden daarbij de door de leverancier gegeven garantietermijnen, maar natuurlijk helpen wij u ook verder als deze verstreken zouden zijn.


Onze partners

Wij van J&S Keukens stellen kwaliteit en duurzaamheid voorop als belangrijkste eigenschappen van onze materialen en producten. Daarom werken we uitsluitend samen met fabrikanten die deze waarden ook al jarenlang hoog in het vaandel hebben. Zo mag u producten verwachten die hun degelijkheid al ruimschoots bewezen hebben.